Carter Lowe Skaber, iværksætter og fortaler for egenomsorg
Læsetid: 4 min

De stærkes kampregler. Fedor Emelianenko

Hvad adskiller en stærk person fra resten? En stærk person er altid rolig, selvbesiddende og koldblodig, han behøver ikke at bevise noget, han har allerede bevist alt for lang tid siden. En af de bedste MMA-kæmpere i blandet kampsports historie, Fedor Emelianenko handler om sport, styrke og ære. Fedor Vladimirovich Emelianenko er en russisk atlet, fire gange verdensmester i MMA sværvægt ifølge Pride FC, to gange ifølge RINGS, to gange ifølge WAMMA, fire gange verdensmester og ni gange russisk mester i kamp sambo. Hædret Master of Sports i Sambo og International Master of Sports i Judo.

Påvirkningen af ​​Fedor Emelianenko er omtrent lig med den kraft, hvormed en bil brager ind i en person med en hastighed på 80 kilometer i timen. "Den sidste kejser" handler om sport, styrke og ære.

De stærkes kampregler. Fedor Emelianenko

• Fightere er ikke født. Der er en disposition i karakteren, men jeg tror, ​​at de stadig bliver fightere.

• Bevis ikke noget for nogen. Bare gå stille mod dine mål. Dine handlinger vil fortælle om dig.

• Jeg har en meget god holdning til folkene i Kaukasus, jeg har kaukasiske venner. Det er en anden sag, hvordan jeg har det med folk, der opfører sig provokerende, som miskrediterer deres nation... Dem er der nok af både blandt den russiske befolkning og blandt repræsentanter for andre nationaliteter...

• Fædrelandet er som en mor. Hun har brug for at blive elsket for den hun er. Vores mødre bliver nogle gange syge, og der kan ske forskellige ting i landet.

• Ondskab må ikke slippes løs. Hvis det bliver gjort ved siden af ​​dig, bør du gribe ind. Nogle gange kan det onde kun stoppes med magt. Og så prøver jeg selvfølgelig at løse alt med ord.

• Jeg har svagheder og minusser, men jeg taler om dem i skriftemål.

• Det vigtigste er aldrig at fortvivle, ikke at bryde sammen og ikke at miste modet.

• Jeg bliver ikke begejstret før konkurrencer. Jeg tænker bare ikke på noget, jeg prøver at tage mig sammen, bringe alle mine kvaliteter - styrke, udholdenhed, alt dette til det højeste niveau, samle min bevidsthed til en bold. Jeg tænker ikke på noget, jeg skal kæmpe. Jeg bliver ikke vred, jeg flipper ikke ud, jeg kommer ikke med trodsige bemærkninger til min modstander. Selvom vi skal kæmpe nu, kan jeg joke og kommunikere roligt.

• Stolthed er en persons værste last, fordi vi begår alle synder på grund af vores stolthed, som om vi sætter os selv over Gud...

• At være et anstændigt menneske og hjælpe vores kære er sandsynligvis det vigtigste i dag.

• Har aldrig ønsket at være som amerikanske actionhelte. Jeg kan ikke lide, hvad vores unge ser på. Dette er den forkerte vej. Der er ægte, ikke fiktive karakterer, såsom Alexander Nevsky, Dmitry Donskoy, Peresvet. Det er store krigere, det er dem, du skal se op til. De er ikke opfundet af biografen, disse helte, der beviste deres heltemod med deres liv. De satte deres liv til for Ruslands ære.

• Jeg mener, at en kvinde skal bringe kærlighed og venlighed... Og nu kræver kvinder, at man først og fremmest bliver opmærksom på dem, giver dyre gaver osv. Efter min mening bør en kvinde selv give kærlighed og være et eksempel, både for sin mand og sine børn.

• Jeg forstår, at jeg er et idol for nogen, nogen beundrer mig, og nogen, tværtimod, er irriteret over min opførsel...... Jeg prøver at forstå sådanne mennesker så meget som muligt og gå dem i møde.

• Jeg er meget glad for, at jeg på en eller anden måde kan påvirke de unge. Jeg vil opfordre alle piger og drenge til at dyrke sport, ikke at bytte deres liv, ikke at ødelægge dem. I Rusland er den eneste vej med Gud. Skynd dig til Guds templer, skynd dig at gøre godt mod hinanden, hjælp hinanden. Byt ikke dit liv ud med imaginære glæder. Vi skal behandle hinanden med stor respekt, tålmodighed, opfatte andres sorg som vores egen.